Languague switcher nl

Orbitvu packshot creator

Orbitvu packshot creator

Productfotografie vraagt waarschijnlijk veel van uw tijd. Maar heeft u weleens stilgestaan bij het belang van goede productfoto’s? En wist u dat professionele productfotografie niet zoveel tijd hoeft te kosten? Dankzij de packshot creator van Orbitvu heeft u binnen een paar klikken 360 graden productfotografie, zijn de foto’s vrijstaand en kunnen ze snel geconverteerd worden naar uw website. De packshot creator van Orbitvu bespaart u veel tijd en geld en levert de kwaliteit die u wenst.

Inhoudsopgave

Het belang van goede packshots

Klanten beoordelen een webshop op basis van productfoto’s. Zijn de foto’s van goede kwaliteit, kun je het product van verschillende kanten bekijken, heeft het product een goede kleurechtheid? Met een professionele packshot creator kunt u eventuele twijfel over de specifieke producten bij uw klanten wegnemen en zo het aantal bestellingen verhogen. Ook het aantal retouren neemt af, omdat het product sneller voldoet aan de verwachtingen. Klanten kunnen zo beter beoordelen of dit het product is wat zij zoeken.

Geen kennis over fotografie nodig

De packshot creator van Orbitvu is een alles-in-één fotostudio die al uw werk uit handen neemt, zoals fotograferen, bewerken, verkleinen en online plaatsen. De cabine maakt in een handomdraai perfect belichte en vrijstaande foto’s in het juiste formaat. Kennis van fotografie is niet nodig, met behulp van de fotostudio en geavanceerde software creëert u gemakkelijk de ideale foto’s voor op uw webshop.

Kopen, huren of leasen

Een packshot creator kopen, huren of leasen? Het kan allemaal bij Orbitvu. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Wij geven u graag meer informatie en een demonstratie! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Alphashot:

Bekijk hier het gehele packshotcreator assortiment van Orbitvu.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.