Languague switcher nl

Veel industrieën, honderden producten, één resultaat: productfoto’s die verkopen

Iedere industrie heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen, maar een ding hebben ze gemeen. Ze hebben allemaal scherpe en kwalitatieve hoogwaardige foto’s nodig die supersnel verwerkt kunnen worden. Orbitvu heeft een breed scala aan machines zodat we altijd de beste oplossing kunnen bieden. Wij adviseren hier graag bij.

Elektronica fotografie

Voor alle soorten elektronische producten. Van kleine apparaten en componenten tot Bluetooth speakers en monitoren.

Sieraden fotografie

Voor het fotograferen van sieraden, horloges, edelstenen en andere sterk reflecterende producten. Uitgerust met geavanceerde systeemfuncties en accessoires om jouw producten zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Kleding fotografie

Om allerlei soorten visuele content te creëren: stilstaande beelden, 360° spins, video's, live model/lookbook fotos en flatlay foto's. Voor allerlei modeproducten: kleding, tassen, accessoires en schoenen.

Technische Groothandel fotografie

Voor productfotografie van gereedschap, auto-onderdelen tot aan werkkleding. Om producten in verschillende hoeken te tonen met alle belangrijke details.

Schoenen fotografie

Om allerlei soorten schoenen vast te leggen, van kinderschoenen tot hoge laarzen. Overtuig jouw klanten met hoogwaardige packshots, 360° spins en productvideo's

E-commerce fotografie

Om productfoto's, 360°-spins en video's te maken van artikelen in je e-winkel, op Amazon, eBay of andere e-commerceplatforms.

Planten fotografie

De digitalisering van veiling- en verkoopsystemen in de sierteelt nemen een enorme vlucht. Een kweker moet een hoog rendement behalen op zijn partijen, en dus groeit de vraag naar hoogaardige productfotografie voor bloemen en planten.

Staat jouw specifieke branche niet in de lijst?

Onze geautomatiseerde productfotografie oplossingen zijn gemaakt voor bijna alle soorten producten. Vertel ons meer over jouw producten, behoeften en fotoverwachting. Wij helpen je een oplossing te vinden dat het beste bij jou past.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Wil je een brochure ontvangen met het complete overzicht van de producten van Orbitvu? Vul dan hieronder je gegevens in en wij sturen je vrijblijvend een brochure toe.