Languague switcher nl

Productfotografie voor technische groothandel

Steeds meer technische groothandels worden digitaal, of het nu gaat om auto onderdelen, gereedschappen, machine onderdelen, onderdelen van elektrotechniek, deurbeslag of witgoed. Een virtuele presentatie van het product wordt daarmee de nieuwe standaard. Aantrekkelijke productfotografie speelt dus een belangrijke rol. Met Orbitvu geautomatiseerde fotosystemen maak je sneller dan ooit foto’s, 360° draaiend beeld en video’s van ieder product voor jouw groothandel.

Geautomatiseerde productfotografie technische groothandel boormachine
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu

In 3 seconden van opname naar vrijstaand beeld

Dankzij de Alphashot en Alphastudio maakt u in no-time vrijstaande foto’s van hoge kwaliteit. Uw foto staat binnen 3 klikken al online.

Maak een opname.
Stap 1:Maak een opname.
Stap 2:
Stap 2:De productfoto is direct vrijstaand.
Stap 3:
Stap 3:De productfoto staat automatisch in uw webshop.

Breng jouw ruime aanbod perfect in beeld

Aantrekkelijke beelden zorgen ervoor dat de producten van jouw groothandel verkopen. De beelden die een fabrikant aanlevert zijn niet altijd van de beste kwaliteit, en door verschillende leveranciers ook niet consistent. Hierdoor kun je digitale groothandel rommelig ogen en wantrouwen bij de bezoeker veroorzaken. Met eigen productfotografie kun je de juiste details uitlichten en eigenschappen benadrukken. Zo onderscheid je jezelf tussen andere partijen en neemt het vertrouwen van de consument toe.

Alphashot XL PRO
Alphashot XL PRO

Uitermate geschikt voor middelgrote objecten zoals schoenen, laarzen, tassen, gereedschappen etc.

> Bekijk deze machine
Alphastudio XXL Pro
Alphastudio XXL Pro

Een groot-formaat oplossing, uitermate geschikt voor e-mannequins, modellen, maar ook voor grotere producten.

> Bekijk deze machine
Bekijk alle machines

Haarscherpe fotografie van je producten

Het uitgebreide aanbod van een technische groothandel vraagt om verschillende soorten productverlichting. Het goed vastleggen van glimmende auto-onderdelen kan namelijk een uitdaging zijn. De high-end productfotografie systemen van Orbitvu brengen snel en eenvoudig al je producten perfect in beeld. Door nauwkeurige weergave van structuren, details en kleurechtheid verhoog je de conversie en verlaag je retouren. De fotostudio’s van Orbitvu hebben alles om betrouwbare productfoto’s te maken voor je technische groothandel.

Geautomatiseerde productfotografie technische groothandel stofzuiger
Productfoto’s technisch groothandel
Vrijstaand fotograferen apparaten
Hardware fotografie
Industrie webshop

Hoogwaardige, technische productfoto’s voor jouw technische groothandel

Of het nu gaat om een scharnier voor de deur of een compleet toolstation, met de systemen van Orbitvu presenteer je je producten op exact dezelfde manier snel en eenvoudig. Met de fotostudio’s van Orbitvu automatiseer je zoveel mogelijk handmatige stappen van productfotografie, en werk je razendsnel. Het resultaat zijn perfect belichte en vrijstaande webklare foto’s waar geen nabewerking meer voor nodig is Tussen vastleggen en online zetten zitten slechts 3 klikken.

Stap 1: Maak een opname.
Stap 2: De productfoto is direct vrijstaand.
Stap 3: De productfoto staat automatisch in de webshop.

Fotograferen van elektronische apparaten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ongeacht het type product van jouw technische groothandel; wij hebben de juiste machines met gebruiksvriendelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.