Languague switcher nl

Productfotografie voor e-commerce

Goede E-commerce productfotografie is enorm belangrijk, zeker bij e-commerce. Je wilt de klanten een offline winkelbeleving geven in een online omgeving. Of je nu eigenaar van een groothandel of webshop bent, de producten die je verkoopt moeten zo goed mogelijk worden gepresenteerd. Professionele productfotografie is hierin een absolute vereiste.
Orbitvu biedt complete oplossingen om meerdere typen content te produceren voor jouw e-commerce, afhankelijk van jouw wensen.

Orbitvu isolated wine
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu

In 3 seconden van opname naar vrijstaand beeld

Dankzij de Alphashot en Alphastudio maakt u in no-time vrijstaande foto’s van hoge kwaliteit. Uw foto staat binnen 3 klikken al online.

Maak een opname.
Stap 1:Maak een opname.
Stap 2:
Stap 2:De productfoto is direct vrijstaand.
Stap 3:
Stap 3:De productfoto staat automatisch in uw webshop.

Optimaliseer je winkelervaring met kwalitatieve productfotografie

Aantrekkelijke beelden zorgen dat producten online verkopen. Nauwkeurige weergave van structuren, details en kleurechtheid verhogen de conversie en verlagen retouren. De fotostudio’s van Orbitvu hebben alles om realistische en betrouwbare beelden van hoge kwaliteit te maken voor jouw e-commerce onderneming. En ook nog eens in een mum van tijd. Binnen 3 seconden heb je niet alleen je producten vastgelegd, maar zijn ze ook vrijstaand en klaar voor het web.

Alphashot 360
Alphashot 360

Uitermate geschikt voor middelgrote producten zoals schoenen, mode-accessoires, huishoudelijke apparaten, servies, gereedschap, etc.

> Bekijk deze machine
Alphashot XL PRO
Alphashot XL PRO

Uitermate geschikt voor middelgrote objecten zoals schoenen, laarzen, tassen, gereedschappen etc.

> Bekijk deze machine
Alphadesk
Alphadesk

Gebruiksvriendelijk systeem voor productfoto’s van kleding, details in kleding en complete collages.

> Bekijk deze machine
Bekijk alle machines

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie

Geef bezoekers een betere beleving van het product voordat ze het kopen. Het maakt niet uit wat je wilt fotograferen, we hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow. In de e-commerce kun je jouw creativiteit kwijt in de verschillende soorten productfotografie. Foto’s en video’s van modellen, ghost mannequins, 360° presentaties, packshots, close-ups en flat lays; het is allemaal mogelijk met de systemen van Orbitvu.

Fietshelm vrijstaand fotograferen
Koffers fotograferen
Accessoires fotograferen
Scooter fotograferen
E-commerce fotografie

Professionele productfotografie, keer op keer

In de e-commerce is het cruciaal dat items op tijd online staan. Ons doel is om zoveel mogelijk handmatige stappen van de fotografie van producten te automatiseren, van het moment van vastleggen tot het moment dat ze live moeten staan. Met de fotostudio’s van Orbitvu fotografeer je jouw producten razendsnel en op dezelfde manier. Het resultaat zijn perfect belichte en vrijstaande webklare foto’s waar geen nabewerking meer voor nodig is.

Voordelen

Productfoto’s moeten de online klant net zoveel informatie over het product geven als de klant in een fysieke winkel. Dit bereik je met een goede 360° productfoto. De E-commerce productfotografie oplossingen van Orbitvu hebben de volgende voordelen:

 

Waarom kiezen voor een one product webshop?

Het runnen van een one product webshop kan een slimme zet zijn in de huidige e-commerce wereld. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een webshop die zich richt op slechts één product? Simpel gezegd, het heeft tal van voordelen die je kunnen helpen je bedrijf te laten groeien zonder je te overladen met de complexiteit van het beheren van een groot assortiment.

Een van de grootste voordelen is de focus. Door je te concentreren op één product, kun je je energie en middelen richten op het perfectioneren en promoten ervan. Dit betekent betere productkwaliteit, doeltreffendere marketing en een sterkere merkidentiteit. Bovendien is het gemakkelijker om je doelgroep te begrijpen en aan hun behoeften te voldoen, omdat je je niet hoeft te verspreiden over verschillende producten en markten.

Daarnaast kun je met een one product webshop een nichemarkt aanspreken en jezelf positioneren als dé expert of go-to leverancier voor dat specifieke product. Dit kan je helpen een loyale klantenkring op te bouwen en je concurrentie te verslaan.

In deze blogpost zullen we je begeleiden door de essentiële stappen en tips voor het succesvol runnen van een one product webshop, met een speciale focus op productfotografie.

Het belang van productfotografie voor je webshop

Productfotografie speelt een cruciale rol in het succes van je one product webshop. Er zijn een paar redenen waarom goede productfoto’s onmisbaar zijn zoals de eerste indruk, de eerste indruk telt, vooral online. Hoogwaardige foto’s kunnen potentiële klanten aantrekken en overtuigen om te kopen. Professionele foto’s wekken vertrouwen bij klanten. Ze laten zien dat je serieus bent over je product en je bedrijf. Goede foto’s tonen de details van je product, wat helpt bij het verminderen van retourzendingen en klachten. Consistente en professionele productfotografie draagt bij aan de algehele uitstraling van je merk en webshop.

Jouw weg naar succes met een one product webshop

Het opzetten van een one product webshop kan een zeer lucratieve onderneming zijn als je het goed aanpakt. Door je te richten op één product, kun je je middelen en inspanningen optimaliseren voor maximale impact. Vergeet niet dat productfotografie een cruciale rol speelt in het overtuigen van je klanten en het opbouwen van vertrouwen in je merk.

 

Vrijstaand fotograferen E-commerce

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ongeacht het type product; wij hebben de juiste machines met gebruiksvriendelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.