Languague switcher nl

Fotograferen van elektronische apparatuur voor e-commerce

Bij de aanschaf van elektronische apparatuur zijn de functionaliteiten van het product doorslaggevend. Bij e-commerce moeten de productfoto’s en video’s van elektronica het product tot in de kleinste details laten zien om de online klant te helpen de juiste keuze te maken.

Van headphones tot en met Amerikaanse koelkast: er is altijd een passend Orbitvu systeem om eenvoudig en snel de perfecte online product presentatie te creëren. Wij denken graag met je mee voor een passend advies.

Elektronica fotografie oplossingen Imac Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu

In 3 seconden van opname naar vrijstaand beeld

Dankzij de Alphashot en Alphastudio maakt u in no-time vrijstaande foto’s van hoge kwaliteit. Uw foto staat binnen 3 klikken al online.

Maak een opname.
Stap 1:Maak een opname.
Stap 2:
Stap 2:De productfoto is direct vrijstaand.
Stap 3:
Stap 3:De productfoto staat automatisch in uw webshop.

Online product presentatie voor
elektronica webshops

Telefoons, computers en accessoires, geluidsapparatuur, huishoudelijke apparaten, camera’s, alarmsystemen. Voor alle elektronische apparatuur geldt dat de klant een compleet beeld wil hebben van de functionaliteiten en specificaties.
Vormgeving, materiaal en kleur zijn belangrijk. High quality product foto’s brengen de artikelen haarscherp en kleurecht tot leven.

Met de geautomatiseerde systemen van Orbitvu maak je snel de product presentaties die jij online wilt zetten: packshots met inzoomopties voor details, 360° draaiend beeld en unboxing presentaties. Door de innovatieve software zijn nabewerking en kennis van fotografie niet meer nodig om tot de beste resultaten te komen.

Ontdek met onze adviseurs welk systeem bij jouw assortiment en presentatiewensen past.

Alphashot XL PRO
Alphashot XL PRO

Uitermate geschikt voor middelgrote objecten zoals schoenen, laarzen, tassen, gereedschappen etc.

> Bekijk deze machine
Alphashot XL Led
Alphashot XL Led

Uitermate geschikt voor middelgrote objecten zoals schoenen, laarzen, tassen, gereedschappen etc.

> Bekijk deze machine
Bekijk alle machines

Meer omzet door perfecte online winkelervaring

Aanbieders van elektronica hebben een ruim assortiment om onder de aandacht te brengen. Ook de concurrentie is groot. De consument gaat zich online oriënteren: producten, prijzen en leveranciers met elkaar vergelijken. Een aantrekkelijke en zo compleet mogelijke presentatie zorgt ervoor dat de klant bij jou koopt. Je voorkomt teleurstelling en retouren. Tevreden klanten zullen voor een volgende aankoop weer naar jouw webshop gaan.
Jij weet precies wat jouw klant van een product wil weten en zien. Dus ook hoe jij jouw elektronische apparatuur op de webshop in beeld moet brengen. Daarom heeft Orbitvu systemen ontwikkelt waarmee jij zelf visuele content kunt maken die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet. Kennis van fotografie en bewerking is daarvoor niet nodig.

vrijstaand fotograferen webshop
Reflecties fotograferen webshop
Elektronica fotografie oplossingen headphone Orbitvu
Elektronica fotografie oplossingen radio Orbitvu
vrijstaande fotografie

Foto’s en video’s voor verkoop van elektronica op marketplaces

Verkopen via marketplaces wordt steeds populairder. Webwinkels presenteren zich op één of meer platformen (zoals bijv. Bol.com, Zalando, Decathlon en Amazon). Tussen concurrende aanbieders wil jij jouw producten zo aantrekkelijk en duidelijk mogelijk laten zien. Daarnaast heb je te maken met de regels die het platform stelt ten aanzien van beeldmateriaal zoals afmeting en indeling. Die zijn voor elk platform anders. Met professionele packshots van Orbitvu heb je de mogelijkheid om dit allemaal te automatiseren zodat je altijd werkt in het juiste format.

Veel online retailers gebruiken dezelfde stock images die door de leverancier zijn gemaakt.
De klant ziet daardoor geen verschil, zal alleen op prijs en verzendservice vergelijken en niet bewust voor jou als leverancier kiezen. Als jij een goede reputatie en een groeiende, vaste klantenkring wilt opbouwen Het gros van de foto’s en producten zullen hierdoor op elkaar lijken met als gevolg het verlies van vertrouwen vanuit de klant. Onderscheid maken van de massa kan dus doormiddel van eigen geschoten foto’s. Hoe meer je een online winkel experience kan geven aan de klant des te eerder een product zal worden verkocht.

Via marketplaces het grote publiek aanspreken? Je producten laten zien en je onlinesales vergroten? Wij helpen je graag om de elektronica fotografie oplossing met de beste visual content te realiseren.

Vrijstaand fotograferen electronica

Benieuwd naar de mogelijkheden?