Languague switcher nl

Productfotografie voor bloemen en planten

In de bloemen- en plantensector is elk product en aanzicht uniek. Bij Orbitvu ben je in een handomdraai verzekerd van foto’s van topkwaliteit. Het enige wat je hoeft te doen, is op de knop te drukken.

Vrijstaand planten en bloemen fotograferen
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu

In 3 seconden van opname naar vrijstaand beeld

Dankzij de Alphashot en Alphastudio maakt u in no-time vrijstaande foto’s van hoge kwaliteit. Uw foto staat binnen 3 klikken al online.

Maak een opname.
Stap 1:Maak een opname.
Stap 2:
Stap 2:De productfoto is direct vrijstaand.
Stap 3:
Stap 3:De productfoto staat automatisch in uw webshop.

Breng jouw bloemen en planten perfect in beeld

De high-end productfotografie systemen van Orbitvu brengen snel en eenvoudig jouw planten en bloemen perfect in beeld. Laat met een 360 graden productfotografie presentatie zien wat de kwaliteit van je product is vanuit ieder aanzicht. Kiezen voor Orbitvu betekent investeren in een consistent systeem dat jarenlang meegaat.

Alphashot XL Led
Alphashot XL Led

Uitermate geschikt voor middelgrote objecten zoals schoenen, laarzen, tassen, gereedschappen etc.

> Bekijk deze machine
Alphastudio XXL Pro
Alphastudio XXL Pro

Een groot-formaat oplossing, uitermate geschikt voor e-mannequins, modellen, maar ook voor grotere producten.

> Bekijk deze machine
Bekijk alle machines

Haarscherpe productfotografie van je flora

Of het nu gaat om beelden van een bos tulpen, een boompje of een serie potplanten: met een druk op de knop hoef je nergens meer aan te denken en schiet en publiceer je haarscherpe afbeeldingen simpel en snel naar de gewenste opslagplek. Door een unieke en exclusieve integratie met Floriday, plaats je direct jouw sierteelt op het digitale B2B handelsplatform.

Productfotografie planten
Productfotografie bloemen
Productfotografie flora
Productfotografie sierteelt
Vrijstaand bloemen fotograferen

Sierteelt productfotografie met Orbitvu

Bij beeldveilen wordt jouw sierteelt beoordeeld aan de hand van de productfoto’s of 360 graden presentaties. Door je partij zo goed mogelijk in beeld te brengen kunnen kopers beter beoordelen en haal je meer rendement. Het gebruik van een Orbitvu fotostudio helpt je daarbij. De cabine maakt in een handomdraai perfect belichte en vrijstaande foto’s. Deze zijn direct bruikbaar om online te plaatsen of op veilingplatforms te uploaden. De Orbitvu productfotostudio’s zorgen voor dezelfde achtergrond en belichting zodat alles in één lijn blijft op je productoverzicht. Ook kun je de titels instellen zodat ze allemaal worden gelabeld met productnaam of type bloem of plant. Zo bespaar je veel tijd en geld, en ontvang je keer op keer topkwaliteit.

De voordelen op een rijtje

Gegarandeerd een consistent systeem dat jarenlang meegaat

Bloemen en planten webshop

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ongeacht het type plant, bloem, boeket, sierstuk of boom; wij hebben de juiste machines met gebruiksvriendelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.