Languague switcher nl

Packshot fotografie

Goede productfoto’s overtuigen de klant. Het is van belang de producten die u online hebt staan, zo goed mogelijk te tonen. De juiste packshots geven de aanbieder een professionele uitstraling en meer vertrouwen, wat direct effect heeft op de verkoopcijfers. De klant is eerder geneigd om uw product in de winkelmand te klikken dan bij de concurrent indien u beschikt over perfecte beelden.

Inhoudsopgave

Waarom packshot fotografie?

Klanten beoordelen een webshop en of ze een aankoop gaan doen aan de hand van productfoto’s. Hengel nieuwe klanten binnen en haal de twijfelaars over met hoge kwaliteit packshot fotografie. Naast een service die u biedt aan de klant, krijgt u zelf ook minder retouren terug doordat het product precies is zoals verwacht. Klanten kunnen vooraf beter beoordelen of dit het juiste product is wat ze zoeken en dat zorgt voor een win-win situatie voor jullie beiden.

Alle voordelen van packshot fotografie op een rij:

Packshot fotografie met Orbitvu

Packshot fotografie kunt u zelf al snel opzetten met wat lampen en een wit doek of laten uitbesteden aan een dure fotostudio. De laatste, en misschien wel beste, optie is een fotocabine aanschaffen. Daar komt Orbitvu in beeld. De fotostudio’s van Orbitvu besparen u veel tijd en geld, en leveren top kwaliteit.

Makkelijk en snel packshots

Een alles-in-één fotostudio biedt meerdere mogelijkheden die uw leven een stuk makkelijker maken, ze nemen al het werk uit handen. De cabine maakt in een handomdraai perfect belichte en vrijstaande foto’s. De foto’s die eruit komen zijn direct bruikbaar om online te plaatsen. De Orbitvu productfotostudio’s zorgen voor dezelfde achtergrond en belichting zodat alles in één lijn blijft op uw productoverzicht. Ook kunt u de titels instellen zodat ze allemaal worden gelabeld met productnaam of merk. Dit helpt weer positief mee in de zoekmachineresultaten.


Waarom packshot fotografie?

De producten van Orbitvu nemen verschillende taken waar. Naast de productfotografie zorgen de fotostudio’s ook dat de foto’s meteen gereed zijn voor het web. Ze hoeven niet meer bewerkt te worden om dezelfde achtergrond en belichting te creëren zoals alle andere beelden die online staan. Het bewerken van een hele lading foto’s kan ontzettend veel tijd kosten. Met de fotostudio fotografeert u razendsnel meerdere producten op dezelfde manier en worden ze direct vrijstaand gemaakt.

Voordelen van een eigen fotostudio op een rij:

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.