Languague switcher nl

Orbitvu Benelux op de Webwinkel Vakdagen

Orbitvu Benelux op de Webwinkel Vakdagen

Maak kennis met Orbitvu Benelux op de Webwinkel Vakdagen 2024

Wat zijn de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce? Dat ontdek je op de Webwinkel Vakdagen.
Een uitgebreid aanbod aan lezingen, workshops, bedrijfs- en productpresentaties om jou te inspireren, informeren en te helpen om jouw ambities als online ondernemer waar te maken.

Inhoudsopgave

Is online productpresentatie voor jou een uitdaging?

Orbitvu Benelux neemt al jaren deel aan de Webwinkel Vakdagen om bezoekers kennis te laten maken met automatische fotosystemen (packshotfotografie). Met de apparatuur en software (automatische beeldbewerking) van Orbitvu maak je zelf simpel, snel en in de hoogste professionele kwaliteit al je productfoto’s (direct vrijstaand), 3D/360-graden foto’s en productvideo’s. Daarmee spaar je de kosten voor een externe fotograaf uit, boek je tijdwinst (time-to-market), werk je efficiënter en sneller en bepaal je zelf hoeveel en welke beelden je creëert.


Betrouwbare en complete productpresentatie: meer conversie – tevreden vaste klanten – minder retouren

Wil jij dat jouw online shoppers een bijna fysieke winkelbeleving ervaren? Met de juiste productpresentatie kan dat.

Jij weet precies wat klanten van jouw product willen zien en weten.Dus ook welke productafbeeldingen en details jouw klant gaan overtuigen.

Vertel ons meer over jouw producten en klanten. Dan laten we jou graag kennismaken met het Orbitvu-systeem waarmee jij zelf de perfecte plaatjes maakt.


Drukte op de Webwinkel Vakdagen 2023 – grotere stand in 2024

In 2023 hebben we zo veel bezoekers op onze stand ontvangen dat we voor Orbitvu Benelux op de Webwinkel Vakdagen 2024 meer standruimte hebben geboekt. Op standnummer 292 hebben we genoeg ruimte voor een deel van onze productrange en om met bezoekers in gesprek te gaan. De grootste oplossing, de complete Orbitvu E-com studio, kunnen we op de beursstand niet plaatsen.

 

Ben jij op zoek naar een all-in-one studio waarin je uitgebreide live model shoots kunt doen? Of bijvoorbeeld een fiets hangend en roterend kunt fotograferen (360-graden)? Dan geven we je daarover tijdens de Webwinkel Vakdagen alle informatie. Om de mogelijkheden zelf te ervaren nodigen we je graag uit voor een demo in onze showroom in Hank (N-B).


Online productpresentatie en AI

Ben jij ook al volop aan het ontdekken hoe je met AI jouw productafbeeldingen extra aantrekkelijk maakt? Hoe fantastisch zo’n AI gegeneerde afbeelding ook is, de klant moet zich wel een realistische voorstelling van jouw product kunnen maken. Daarom is het uitgangspunt altijd een vrijstaande productfoto (packshot) in de beste kwaliteit. Met die basis zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Uiteraard is Orbitvu met AI bezig om klanten op dit punt te kunnen informeren en inspireren.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en wensen op het gebied van AI toepassingen in online productpresentatie.


Gratis entree voor de Webwinkel Vakdagen 2024

Regel –> hier <– gelijk jouw gratis entreekaart voor een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2024. Heb je specifieke vragen of interesses? Laat ons weten wanneer je onze stand wilt bezoeken en welke informatie je wilt. Dan zorgen wij dat de juiste contactpersoon beschikbaar is om jou te helpen.


Kennismaken met onze automatische fotosystemen, maar niet op de Webwinkel Vakdagen?

Zijn de Webwinkel Vakdagen 2024 voor jou geen optie?
Vraag dan voor een overzicht van de Orbitvu systemen onze productbrochure aan.

Of maak gelijk een afspraak voor een uitgebreide demo op maat in onze showroom in Hank. Daarbij ervaar je de mogelijkheden, snelheid en het bedieningsgemak van onze apparatuur en software. Je bedient zelf de apparatuur en maakt opnames van eigen producten.

Een online demo behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Tevreden gebruikers

Veel bedrijven kozen al voor Alphashot productfotografie van Orbitvu.
Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Referentie Orbitvu
Bekijk de referenties