Languague switcher nl

360 graden productfotografie

Productfoto’s geven een potentiële klant een eerste indruk van een product. En die moet goed zijn. Met 360 graden productfotografie heeft u de mogelijkheid om een product razendsnel tot in detail weer te geven. Met slechts een druk op de knop laat u uw producten draaien en vanuit alle hoeken bekijken. Zo helpt u de klant bij het maken van een goede keuze.

Inhoudsopgave

Waarom 360 graden productfotografie?

360 graden productfotografie is de nieuwste techniek op het gebied van productfotografie en zorgt voor een bijna tastbare koopervaring. Klanten kunnen uw producten namelijk tot in het kleinste detail bekijken. Niet alleen de verborgen productkenmerken worden getoond, de klant komt ook meer te weten over de vorm van het product en de gebruikte materialen. Omdat uw product met dank aan 360 graden productfotografie dichter bij de realiteit staat, zullen klanten eerder overgaan tot aankoop. Wist u dat u met 360 graden productfotografie bovendien meteen beter vindbaar bent in zoekmachines?

De alles-in-één-fotostudio van Orbitvu

Met de alles-in-één-fotostudio van Orbitvu beschikt u in no time over 360 graden productfotografie van hoogwaardige kwaliteit. Met slechts een druk op de knop maakt u razendsnel meerdere productfoto’s, die meteen vrijstaand zijn. Dat betekent dat nabewerking niet nodig is. Dankzij de software van Orbitvu worden de afbeeldingen direct omgezet naar een 360 graden animatie die u kunt gebruiken in uw webshop. Makkelijk en snel, constant in kwaliteit.

De snelheid waarmee de Orbitvu alles-in-één-fotostudio 360 graden productfotografie toepast, zorgt ervoor dat u een hoop tijd én geld bespaart. Dankzij het geautomatiseerde proces worden uw arbeidskosten of personeelskosten verminderd. Tegelijkertijd schieten het aantal conversies omhoog en krijgt u minder retouren te verwerken, wat een positieve invloed heeft op de administratie- en verzendkosten. De hoge resolutie beelden van de 360 graden productfotografie zijn bovendien ook te gebruiken voor andere digitale en gedrukte media.


De voordelen op een rij


Zo makkelijk is het

Kom langs voor een demo

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.