Kom langs voor een demo
  • English
  • Français

360 graden productfotografie

Productfoto’s zijn niet meer weg te denken in uw webshop. De foto is de eerste indruk die een potentiële klant heeft met uw product en bepaalt sterk of een klant afhaakt of bestelt. Creëer een bijna tastbare koopervaring met 360 graden productfotografie. Laat uw producten draaien en van alle kanten bekijken, zodat er weinig aan de verbeelding overblijft. Het resultaat? Bezoekers kopen sneller in uw webshop en het aantal retouren daalt.

Waarom 360 graden productfotografie?

Klanten bekijken producten graag tot in het kleinste detail. Het liefst raken ze de producten aan voordat ze overgaan tot kopen. Online kan dat helaas niet. Maar met de nieuwste techniek op het gebied van productfotografie, 360 graden productfotografie, krijgt uw bezoeker producten zeer volledig en gedetailleerd in beeld. De waarheidsgetrouwe 360 graden productfoto’s helpen uw klant bij het maken van een weloverwogen keuze.

Alle voordelen op een rij:

Hoe werkt het?

Met 360 graden productfotografie legt u een reeks stilstaande productfoto’s vast, terwijl het product draait op één of meer assen. Het resultaat? Klanten draaien uw producten 360 graden vanuit alle denkbare invalshoeken en zoomen in op elk gewenst punt om de kleinste details te zien.

360 graden productfotografie met Orbitvu

Er zijn meerdere manieren om 360 graden productfoto’s (of productrotaties) te maken. U kunt zelf aan de slag met een draaiplateau, een fotograaf inhuren of een fotostudio aanschaffen. Orbitvu blinkt uit in de laatste categorie. De fotocabines van Orbitvu hebben als grootste voordelen dat deze u veel tijd en geld besparen.

Makkelijk en snel 360 graden productfoto’s maken

Het maken van 360 graden productfoto’s gaat makkelijk en snel met een alles-in-één fotostudio van Orbitvu. Met slechts één klik op de knop maakt u razendsnel meerdere productfoto’s, direct vrijstaand. Nabewerking is niet nodig. De software van Orbitvu zet de beelden om naar een 360 graden animatie van het product, die u direct kunt tonen in uw webshop.

Minder kosten maken met Orbitvu

De snelheid waarmee de Orbitvu fotostudio productfoto’s maakt en bewerkt, scheelt u niet alleen een hoop tijd, het bespaart ook kosten. U hoeft namelijk geen foto’s na te bewerken en ook niet handmatig om te zetten naar 360 graden animaties. Dat vermindert uw arbeidskosten of personeelskosten. En last but not least: u ziet het terug in minder retouren, dus minder administratie-, handeling- en verzendkosten.

Alle voordelen van 360 graden fotografie met Orbitvu:

Kom langs voor een demo

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines voor u met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.

Tevreden gebruikers

Veel bedrijven kozen al voor Alphashot productfotografie van Orbitvu.
Bent u benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan onze referenties.

Bekijk de referenties