Languague switcher nl

Orbitvu Station 21.1

Station 21.1

De nieuwste versie van de Orbitvu Station software is nu uit en heeft een aantal interessante verbeteringen en aanvullingen! Deze wilt u niet missen want het neemt uw Orbitvu systeem naar the next level!

We vertellen graag over een aantal nieuwe features!

Inhoudsopgave

Wat is er nieuw?

De nieuwe versie van Orbitvu’s alles-in-één software is goed nieuws voor professionals in productfotografie. Om u een idee te geven van wat u kunt verwachten, noemen wij hier een aantal verbeteringen en aanvullingen van de nieuwe Orbitvu Station 21.1. Wat er is toegevoegd en gewijzigd?

Orbitvu Station 21.1 heeft o.a.:

Het nieuwe reflectie-effect is om uw foto’s nog aantrekkelijker te maken. Het is beschikbaar in de publicatiefase van uw Orbitvu Station-workflow en vereist slechts een paar klikken om het te implementeren.  Het werkt volautomatisch. Een reflectie wordt aan de productafbeelding toegevoegd door middel van een digitaal effect.

Onderstaande video laat zien hoe het reflectie-effect toevoegt en hoe het reflectie-effect eruit ziet bij sieraden.


Bekijk de video

Verwacht méér

We lichten graag nog een nieuwe feature uit.
Voor een goede foto is het cruciaal om de witbalans correct in te stellen. Met de nieuwe functie in handmatige witbalansaanpassing kunt u de kleurtemperatuur handmatig nog beter instellen.

Regel gewoon de Kelvin-temperatuur van het licht met een schuifregelaar. Zo kunt u de kleuren zo natuurgetrouw laten zijn als u wilt.  Extra handig bij rode en groene kleuren.


Bekijk de video

 

Ondersteuning voor Canon R5 en Sony Alpha

Orbitvu Station 21.1 is bijgewerkt om het spiegelloze model van Canon – de R5 – te ondersteunen.
Dit high-end model is nu volledig compatible.

Ook wordt een beperkt aantal Sony camera’s nu als bèta ondersteund. Zo kunt u nu de Sony Alpha A7R IV gebruiken.

Houd er rekening mee dat het nog steeds alleen bèta compatibiliteit is en dat in toekomstige versies dit wordt doorontwikkeld.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.