Languague switcher nl

Een mini fotostudio om productfotografie professioneel aan te pakken

mini foto studio

We weten allemaal: fotografie is veel werk. U moet de juiste instellingen vinden, de goede belichting en de juiste achtergrond. Daarna fotografeert u producten van verschillende kanten voor een goed beeld voor uw klanten waarna de foto nog uitgeknipt of bewerkt moet worden. Vooral die laatste handeling kan een tijdrovende zaak zijn. En dit voor alle producten die u aanbiedt. Alles bij elkaar kan dit dus uren, soms wel dagen duren, afhankelijk van de hoeveelheid producten.

Inhoudsopgave

Voorbereidingen voor een shoot

Voor presentabele foto’s schaft u al snel veel dure spullen aan: een goede camera, een wit doek als achtergrond, een witte tafel, goede flitslampen (of het liefst daglichtlampen) en een bewerkingsprogramma om de foto’s na te bewerken en de achtergrond te verwijderen. Bij professionele apparatuur lopen de kosten al snel hoog op als je alles apart aankoopt.

De oplossing: mini fotostudio

Mini fotostudio’s zijn speciaal ontworpen om snel packshots te schieten van kleding, boeken, stoffen, sieraden, schoenen en andere kleine tot middelgrote items. Met een fotostudio geniet je van een witte achtergrond, de juiste belichting en kwaliteit van foto’s. Sommigen zijn zelfs voorzien van technologie waardoor de foto’s direct vrijstaand en klaar voor online of print zijn. Niet alleen scheelt een mini fotostudio in tijd, maar ook in kosten van alle losse producten.

Mini fotostudio

Een mini fotostudio plaats je makkelijk op een bureau of grote tafel. Er zijn mini studio’s van 1,50 x 1 m of grotere van 3 x 2 meter. Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Binnen seconden heeft u de perfecte afbeelding die direct bruikbaar is voor uw website. De instellingen hoeven alleen eenmalig aan het begin ingesteld te worden zodat hierna iedere foto die gemaakt wordt, consistent is. Met goede en unieke productfoto’s kunt u uw conversie verhogen en retouren verminderen.

Onze favoriete mini fotostudio’s

Er zijn veel studio’s op de markt in verschillende formaten en kenmerken. Hieronder onze top 3 favoriete mini fotostudio’s.

Benieuwd hoe alles werkt?

Bij Orbitvu kunt u een vrijblijvende demonstratie krijgen van de mini fotostudio’s. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en de voordelen!


Bekijk de video


Bekijk de video

 

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.