Languague switcher nl

Een mini fotostudio om productfotografie professioneel aan te pakken

mini foto studio

We weten allemaal: fotografie is veel werk. U moet de juiste instellingen vinden, de goede belichting en de juiste achtergrond. Daarna fotografeert u producten van verschillende kanten voor een goed beeld voor uw klanten waarna de foto nog uitgeknipt of bewerkt moet worden. Vooral die laatste handeling kan een tijdrovende zaak zijn. En dit voor alle producten die u aanbiedt. Alles bij elkaar kan dit dus uren, soms wel dagen duren, afhankelijk van de hoeveelheid producten.

Inhoudsopgave

Voorbereidingen voor een shoot

Voor presentabele foto’s schaft u al snel veel dure spullen aan: een goede camera, een wit doek als achtergrond, een witte tafel, goede flitslampen (of het liefst daglichtlampen) en een bewerkingsprogramma om de foto’s na te bewerken en de achtergrond te verwijderen. Bij professionele apparatuur lopen de kosten al snel hoog op als je alles apart aankoopt.

De oplossing: mini fotostudio

Mini fotostudio’s zijn speciaal ontworpen om snel packshots te schieten van kleding, boeken, stoffen, sieraden, schoenen en andere kleine tot middelgrote items. Met een fotostudio geniet je van een witte achtergrond, de juiste belichting en kwaliteit van foto’s. Sommigen zijn zelfs voorzien van technologie waardoor de foto’s direct vrijstaand en klaar voor online of print zijn. Niet alleen scheelt een mini fotostudio in tijd, maar ook in kosten van alle losse producten.

Mini fotostudio

Een mini fotostudio plaats je makkelijk op een bureau of grote tafel. Er zijn mini studio’s van 1,50 x 1 m of grotere van 3 x 2 meter. Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Binnen seconden heeft u de perfecte afbeelding die direct bruikbaar is voor uw website. De instellingen hoeven alleen eenmalig aan het begin ingesteld te worden zodat hierna iedere foto die gemaakt wordt, consistent is. Met goede en unieke productfoto’s kunt u uw conversie verhogen en retouren verminderen.

Het belang van een mini-fotostudio!
Een mini foto studio stelt je in staat om binnen enkele minuten professionele foto’s te maken zonder dat je een volledige fotostudio nodig hebt. Er zijn verschillende soorten mini-fotostudio’s op de markt. Elke optie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van je behoeften en budget.

Voordelen van het gebruik van een mini-fotostudio

Het gebruik van een mini-fotostudio biedt tal van voordelen. Ten eerste biedt het een gecontroleerde omgeving met consistente belichting, waardoor je foto’s er professioneler uitzien. Bovendien zijn mini-fotostudio’s draagbaar en gemakkelijk op te zetten. Ook helpen ze om rommelige achtergronden te elimineren, waardoor je focus volledig op je onderwerp ligt. Kortom, een mini-fotostudio maakt het fotograferen eenvoudiger, efficiënter en leuker!

 

Hoe kies je het juiste mini-fotostudio voor jou?

Bij het kiezen van het juiste mini-fotostudio zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Denk aan de grootte van de studio, de kwaliteit van de verlichting, de draagbaarheid en natuurlijk je budget. We zullen je begeleiden bij het bepalen welke mini-fotostudio het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Transformeer je fotografie met een mini-fotostudio!

Met een mini-fotostudio in je arsenaal kun je je fotografie naar een hoger niveau tillen. Of je nu productfoto’s maakt voor je online winkel, portretten schiet van je vrienden en familie, of gewoon creatief wilt experimenteren, een mini-fotostudio kan je fotografiegame echt transformeren. Ontdek vandaag nog het perfecte mini-fotostudio voor jouw behoeften en laat je creativiteit de vrije loop! Contact Orbitvu voor meer informatie, vraag een brochure aan of kom langs voor een demo!

Onze favoriete mini fotostudio’s

Er zijn veel studio’s op de markt in verschillende formaten en kenmerken. Hieronder onze top 3 favoriete mini fotostudio’s.

Benieuwd hoe alles werkt?

Bij Orbitvu kunt u een vrijblijvende demonstratie krijgen van de mini fotostudio’s. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en de voordelen!


Bekijk de video


Bekijk de video

 

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.