Languague switcher nl

Met één druk op de knop high-end productfotografie voor bloemen en planten

De digitalisering van veiling- en verkoopsystemen in de sierteelt neemt een enorme vlucht. Omdat iedere kweker een zo hoog mogelijk rendement wil behalen op zijn partijen, groeit de vraag naar hoogwaardige productfotografie voor bloemen en planten. Bij Orbitvu bent u in een handomdraai verzekerd van foto’s van topkwaliteit. Het enige wat u hoeft te doen, is op de knop te drukken. Zo heeft u geen professionele fotograaf én geen ervaren ‘Photoshopper’ meer nodig.

Inhoudsopgave

Productfotografie van hoge kwaliteit

Een bos tulpen ruiken en voelen? Dat gaat digitaal niet lukken. De kar met partijen die voorheen in de vrachtwagen naar de veiling ging, staat nu in uw gangpad. Dat betekent dat een potentiële klant aan de hand van foto’s een gevoel moet krijgen bij de grootte, de kwaliteit, de levendigheid en de kleurechtheid van uw partij. Als kweker bent u geen fotograaf, maar wordt u wel opgezadeld met extra handelingen op onbekend terrein.

Geen plaatje is geen verkoop. Een koper hakt aan de hand van uw beelden tenslotte de knoop door. Hoe aantrekkelijker uw productfotografie voor planten is, des te sneller wordt overgegaan tot aankoop. De foto’s bepalen dus, maar hoe gaat u zo efficiënt mogelijk te werk? Die zorg neemt Orbitvu graag uit handen. Of het nu gaat om beelden van een bos tulpen, een boompje of een serie potplanten: met een druk op de knop hoeft u nergens meer aan te denken en schiet u de haarscherpe afbeeldingen simpel en snel naar de gewenste opslagplek.

Investeer in gebruiksgemak

Met een systeem van Orbitvu kiest u voor efficiëntie en gebruiksgemak. Wie nu zelf fotografeert, weet wat voor een tijdrovende klus dat is. Niet nodig! Dankzij de slimme workflow van Orbitvu verandert productfotografie voor planten in een fluitje van een cent.

Die snelheid is niet alleen voor de kweker, maar ook voor handelaren van levensbelang. Die moet de partijen later weer verkopen. Maar als de partijen telkens een halve dag stilstaan, worden ze snel ouder en minder fotogeniek. Bij Orbitvu is snelheid daarom key. Met een druk op de knop heeft u slechts een paar seconden later hoogwaardige productfotografie die voldoet aan alle eisen. Zonder gedoe.

Bloemen en planten fotografie 2 Orbitvu


Hoe gaat dat in zijn werk?

u kiest een template en fotografeert uw sierteelt razendsnel en op een constante manier. De foto’s worden volautomatisch geschoten en opgeslagen op de gewenste locatie. Nabewerken is niet nodig, omdat de beelden direct vrijstaand zijn. Via een eenvoudige koppeling plaats u de foto’s vervolgens rechtstreeks in de feed. Zien is geloven!
Geen onnodige handelingen, maar wel productfotografie voor planten van de hoogste kwaliteit. Zien is geloven!

Ervaring in de sierteeltsector

In de sierteeltsector heeft Orbitvu al verschillende systemen geleverd aan partijen die diverse diensten aanbieden in het proces. Van (tussen)handelaar (Royal Lemkes, Fleurada) tot retailer (Intratuin) en kwekers (Opti-flor, VIP Roses). koppelingen of 360 graden presentaties op Floriday liggen binnen de mogelijkheden.

Kiezen voor Orbitvu betekent investeren in een consistent systeem dat jarenlang meegaat. Het bespaart kostbare tijd en zorgt voor kwalitatief hoogwaardige fotografie van constante kwaliteit. Dankzij de high-end productfotografie systemen van Orbitvu brengt u uw bloemen en planten perfect in beeld.

Bent u al klaar voor de digitalisering?

vragen of interesse in de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Bloemen en planten fotografie 1 Orbitvu

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.