Languague switcher nl

De voordelen van bloemen en planten met Orbitvu fotograferen

De voordelen van bloemen en planten met Orbitvu fotograferen

De digitalisering van veiling- en verkoopsystemen zet door. Daardoor zijn goede foto’s en presentaties van aangeboden waar steeds belangrijker. Iedere kweker wil een zo hoog mogelijk rendement uit zijn partijen behalen. Met een systeem van Orbitvu maakt u in een handomdraai foto’s van topkwaliteit. Planten, bloemen, vazen, gieters of aanverwante artikelen snel en gemakkelijk gefotografeerd.

Inhoudsopgave

Digitalisering sierteeltsector

Bij het beeldveilen worden uw producten beoordeeld aan de hand van de productfoto’s of de bijgevoegde 360 graden presentatie. Haal het hoogste rendement door uw partij zo goed mogelijk in beeld te brengen. Kopers kunnen deze daardoor beter beoordelen. Het gebruik van een Orbitvu systeem helpt u daarbij.

Alle voordelen van een Orbitvu systeem op een rij:

Sierteelt fotografie met Orbitvu

Een alles-in-één fotostudio biedt meerdere mogelijkheden die uw leven een stuk makkelijker maken, ze nemen al het werk uit handen. De cabine maakt in een handomdraai perfect belichte en vrijstaande foto’s. De foto’s die eruit komen zijn direct bruikbaar om online te plaatsen of in Floriday te uploaden. De Orbitvu productfotostudio’s zorgen voor dezelfde achtergrond en belichting zodat alles in één lijn blijft op uw productoverzicht. Ook kunt u de titels instellen zodat ze allemaal worden gelabeld met productnaam of type bloem of plant. De fotostudio’s van Orbitvu besparen u veel tijd en geld, en leveren top kwaliteit.

Klik op de afbeelding voor een uitleg over het toevoegen van een 360 presentatie in Floriday.


Integratie met Floriday

Naast productfotografie zorgen de fotostudio’s van Orbitvu er ook meteen voor dat foto’s gereed zijn voor het web of Floriday. Zo heeft u direct vrijstaande foto’s, zonder te hoeven uitsnijden of laten bewerken.

Fotografeer uw sierteelt razendsnel en op een constante manier middels een vooraf gekozen template. De foto’s worden volautomatisch geschoten en opgeslagen op de gewenste locatie. Nabewerken is niet nodig, omdat de beelden direct vrijstaand zijn. Naast 2D, zijn zelfs 360° presentaties en draaiende productvideo’s mogelijk. Via een eenvoudige koppeling plaats u de foto’s vervolgens rechtstreeks in de feed van Floriday. Kiezen voor Orbitvu betekent investeren in een consistent systeem dat jarenlang meegaat.
De high-end productfotografie systemen van Orbitvu brengen bloemen en planten perfect in beeld.

Ervaring in de sierteeltsector

Orbitvu helpt kwekers bij het maken van professionele foto’s voor het beeldveilen. We hebben al verschillende systemen geleverd aan partijen in de sierteeltsector. Van groothandels en retailers tot kleine kwekers.

De high-end productfotografie systemen van Orbitvu brengen bloemen en planten perfect in beeld voor het beeldveilen. Kies voor Orbitvu en ga voor een consistent systeem dat jarenlang meegaat.

Bent u al klaar voor de digitalisering? Bekijk hier onze systemen.

Vragen of interesse in de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Zien is geloven!

Een vrijblijvende demonstratie in de showroom met uw eigen artikelen is altijd mogelijk. Maak direct een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Lees hier meer over Orbitvu en de sierteeltsector.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Snel en eenvoudig vrijstaande foto’s voor op uw website

Breng producten tot leven met 360 graden fotografie.
Het maakt niet uit wat u wilt fotograferen, wij hebben de juiste machines met toegankelijke software voor een eenvoudige en snelle workflow.