• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
Orbitvu Benelux

inruilactie

Unieke inruilactie!

“Omdat wij ervan overtuigd zijn dat Orbitvu de beste geautomatiseerde productfoto-oplossing ter wereld is, gaan wij alle soorten productfotosystemen inruilen, ongeacht merk of model.”


Wat kan je inruilen?

Alle merken en types, ook modellen van Packshotcreator, Mode360, Fotocube, Scancube kunnen ingeruild worden. Maar ook opnametafels en fototentjes zijn van harte welkom. Wij geven tot wel 2.000 euro retour*, afhankelijk van wat er wordt aangeboden ter inruil.


Waarom zou je inruilen?

Systemen die nu ergens in magazijnen stof staan te vangen of systemen die al vijf jaar oud zijn en vervangen moeten worden, zijn dus weer geld waard! Deze unieke inruilactie maakt het interessanter dan ooit tevoren om juist nu over te stappen naar een productfoto-oplossing van Orbitvu. Uiteraard kunnen bestaande Orbitvu klanten ook hun gebruikte systemen inruilen.


Waarom zou je een Orbitvu systeem willen?

De Alphashot en Alphastudio systemen fotograferen direct vrijstaand, nabewerking is niet meer nodig. Dit spaart zeer veel tijd en geld uit. De systemen bieden een professionele kwaliteit en zijn flexibel inzetbaar.


Interessant?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Orbitvu Benelux B.V.
Telefoon: 0031 (0)162-402801

 

*=Actievoorwaarden:
Actie periode van 1 jan 2018 tot 31 juni 2018. Op een aankoop van een Alphashot / Alphastudio wordt 1 inruil gedaan. Het ingeruilde moet daadwerkelijk aangeleverd worden. Waarde verschilt per type en kan oplopen tot max. 2.000 euro.

 

 

 

 

 

lease
cameranu
Orbitvu Benelux