Orbitvu Benelux
ALPHASHOT XL PROALPHASHOT XL PRO
ALPHASHOT MicroALPHASHOT Micro
ALPHASHOT XLALPHASHOT XL
ALPHASHOTALPHASHOT
ALPHATABLESALPHATABLES
Informatie aanvragen over een Orbitvu Alphashot
Stel een vraag Sluiten Sluiten

Orbitvu Alphashot productfotografie:

De Orbitvu Alphashot productfotografie systemen zijn productfotostudio’s met automatische achtergrondverwijdering. Het systeem maakt stilstaande productfoto’s en bewegende 360º presentaties. deze zijn direct in uw webshop te importeren.

Alle Alphashot systemen verwijderen automatisch, zonder nabewerking, de achtergrond. De foto wordt vrijstaand gemaakt. Dit gebeurt door middel van de Alphakanaal techniek, dit bespaart u veel tijd.

Waarom Alphashot:

 

Tevreden gebruikers:

Er zijn inmiddels veel bedrijven die kozen voor Alphashot productfotografie oplossing.  We delen graag hun ervaringen met u.

In 3 seconden
van opname naar vrijstaand beeld
Productfotografie werking stap 1Productfotografie vrijstaand Productfotografie werking stap 2 Productfotografie werking stap 3Productfotografie vrijstaand Productfotografie werking stap 4 Productfotografie werking stap 5Productfotografie vrijstaand
Stap 1 Maak een opname Stap 2 Beeld is direct vrijstaand Stap 3 Beeld wordt automatisch in uw webshop geplaatst
Demo video
Productfotografie
Agradi Dierbenodigdheden
Agradi is een tevreden gebruiker van een Orbitvu Alphashot XL. Oskar van Straaten is directeur van Agradi.nl, de grootste webwinkel voor dierbenodigdheden. Hij verteld waarom ze hebben gekozen voor een Alphashot producfoto systeem.
<lees het hele artikel>
Art of the Box Fotografie
Art of the box fotografie, de fotograaf van groothandelsbedrijf EDCO is een tevreden gebruiker van de Orbitvu Alphashot XL PRO LED. Zie hier waarom ze voor Orbitvu Alphashot hebben gekozen.
<lees het hele artikel>
Autosport Company
The Autosport Company is een tevreden gebruiker van een Orbitvu Alphashot 360 systeem. Zie hier het filmpje waar in Ferdie Biesheuvel uitlegt waarom dat is.
<lees het hele artikel>
Tom Schoenen
Directeur-eigenaar Pieter van Cromvoirt kocht de Orbitvu Alphashot XL productfotocabine toen hij een glossy catalogus ging uitbrengen en vindt sindsdien steeds vaker toepassingen waarvoor de Alphashot XL bijna onmisbaar is.
<lees het hele artikel>
Schuurman Schoenen
Hoe fotografeert een webshop op de snelste manier wisselende schoencollecties? Haarscherp en meteen vrijstaand? Met de Alphashot XL natuurlijk! Sinds kort staat deze packshotcabine bij Schuurman Schoenen.
<lees het hele artikel>
Wolky Schoenen
Voor een producent of groothandel dragen goede productfoto’s bij aan het verkoopsucces. Dat is de reden waarom het bekende schoenenmerk Wolky vanaf de komende wintercollectie de Alphashot XL gebruikt.
<lees het hele artikel>
Schoenen Torfs
Waarheidsgetrouwe productfoto’s in de webshop zorgen voor meer aankopen en minder retouren. Aan de vooravond van een collectie-uitbreiding zocht Schoenen Torfs daarom de beste fotografie-opstelling voor packshots.
<lees het hele artikel>
Beekman B.V.
Dagelijks worden tientallen producten gefotografeerd. Beekman heeft voor de Orbitvu Alphashot 360 packshotcabine gekozen vanwege de fotografische mogelijkheden in combinatie met de digitale bestandsverwerking.
<lees het hele artikel>
Dugros Lederwaren en Reisartikelen
Al na een korte uitleg konden onze medewerkers met de Alphashot werken. Het fotograferen zelf gaat zo efficiënt dat ze de slag goed te pakken hebben.
<lees het hele artikel>
Referenties
cameranu
Orbitvu Benelux